Afhaalmenu

Afhaalmenu

Afhaalmenu voor thuis 22/23/24* januari *bestellingen voor 24 januari dienen op 23 januari opgehaald te worden 4 gangen afhaalmenu €37,50 p.p. VOORGERECHT Zeebaars – Komkommer – Limoen – Venkel TUSSENGERECHT Courgette – Geitenkaas – Honing – Pijnboompit – Rozemarijn HOOFGERECHT Boerderij eend – Kaantjes – Amarena – Biet – Rode kool DESSERT Ananas – Bros – Karnemelk – Kokos – Dragon EXTRA’S Pre dinner appetizers €8,50 p.p. Kaasassortiment €12,50 p.p. Bouillabaisse met brood en kruidenboter €8,50 p.p. Wildstoof met aardappelmousseline,
Dungesneden en gemarineerde zeebaars met komkommerchutney, tomaatjes en vinaigrette van venkel en bieslook. Producten: Nr. 1  Dungesneden zeebaars Nr. 2  Limoen mayonaise Nr. 3  Venkel-bieslook vinaigrette Nr. 4  Komkommer chutney Nr. 5  Gepofte wilde rijst Nr. 6  Tomaatjes Handelingen: Stap 1.  Leg de dungesneden zeebaars op de kop op uw bord en verwijder de folie voorzichtig. Stap 2. U kunt er eventueel iets zout over heen strooien naar wens. Stap 3. Verdeel de komkommer chutney er over, en leg er
Gemarineerde courgette met rozemarijn en honing, crème van geitenkaas en geroosterde pijnboompitten. Producten: Nr. 7 Gemarineerde courgette Nr. 8 Crème van geitenkaas Nr. 9 Pijnboompitten Nr. 10 Vinaigrette honing en rozemarijn Handelingen: Stap 1. Haal de courgette uit het bakje en verwarm deze heel even in de oven op 180 Graden. Stap 2.  Zet deze vervolgens op uw bord en zet de geitenkaas crème naast. Stap 4.  Bestrooi met de pijnboompitten. Stap 5.  En maak het gerecht af met de vinaigrette. Kijk eventueel
Rollade van boerderijeend en abrikoos, met bietjes, rode kool en marbre van aardappel en jus van Amarena kersen. Producten: Nr. 11 Rollade boerderij eend Nr. 12 Crunch eendenhuid Nr. 13 Jus Amarena kersen Nr. 14 Bietjes Nr. 15 Rode kool rolletje Nr. 16 Aardappel marbre Nr. 17 Witlof Handelingen: Stap 1. Verwarm uw oven voor op 180 Graden. Stap 2. Verwarm het bakje met groenten (14t/m17) voor ongeveer 10 minuten in de oven. Stap 3. Plaats de eend op een
Ceviche van ananas met 2 kleuren bros, suikerwafel en kokos Producten: Nr. 18 Ananas Nr. 19 Bros van 2 kleuren chocolade Nr. 20 Wafeltjes Nr. 21 Crème van kokos Nr. 22 Karnemelk jus Nr. 23 Dragon takjes Nr. 24 Crumble Handelingen: Stap 1.  Maak van de ananas, bros en de wafeltjes een mozaïek op uw bord. Stap 2. Bestrooi het geheel met wat crumble. Stap 3. Spuit dopjes kokos crème boven op het mozaïek. Stap 4. Garneer af met de takjes