Afhaalmenu

Afhaalmenu

Producten: Nr. 1 Paprikatartaar Nr. 2 Gevulde mini paprika Nr. 3 Tonijn Nr. 4 Kataifi Nr. 5 Geitenyoghurtmousse Nr. 6 Escabeche (vinaigrette) Nr. 7 Cressmix     Handelingen: Stap 1. Leg de tonijn in het midden van het bord Stap 2. Zet de gevulde paprika naast de tonijn en de paprikatartaar aan de andere kant Stap 3. Leg de geitenyoghurtmousse naast de paprika tartaar Stap 4. Plaats de kataifi bovenop de tonijn, met bovenop de kataifi de cressmix Stap 5.
Producten: Producten: Nr. 9 Bouillabaisse + mosselen Nr. 10 Brandade Nr. 11 Zuurdesemkrokant Handelingen: Stap 1. Verwarm de bouillabaisse + mosselen in een pan Stap 2. Leg de brandade voorzichtig in het midden van een soepbord/kom Stap 3. Schenk de verwarmde bouillabaisse voorzichtig bovenop de brandade Stap 4. Leg het zuurdesem krokantje bovenop de soep Stap 5. Verwarm de oven voor op 200 graden voor het volgende gerecht
Producten: Nr. 12 Hertenrug Nr. 13 Gevulde champignon Nr. 14 Knolselderijpuree Nr. 15 Hasselback aardappel Nr. 16 Zacht gegaarde knolselderij Nr. 17 Hertensukade + wildjus Handelingen: Stap 1. Doe de hertensukade + wildjus in een pannetje en roer voorzichtig warm en leg de knolselderijpuree (met spuitzakje) in een pannetje water (net onder de kook) Stap 2. Zet de hertenrug in de voorverwarmde oven totdat deze warm is (± 4min) Stap 3. Zet het bakje met nr. 13,15 en 16 voor
Producten: Nr. 18 Tarte tartin Nr. 19 Vanillesaus Nr. 20 Notencrunch Nr. 21 Appelgel Handelingen:Stap 1. Zet de tarte tartin voor 5 minuten in de oven. Stap 2. Schep de vanillesaus in het midden van het bord. Stap 3. Draai de tarte tartin om en bestrooi deze als die warm is met de noten crunch. Stap 4. Spuit de appelgel over de tarte tartin.
Vrijdag 20 | zaterdag 21 | zondag 22* november (*menu’s voor zondag dienen zaterdag opgehaald te worden) 4 gangen €37,50 (vaststaand menu) VOORERECHT Tonijn | paprika | kataifi TUSSENGERECHT Bouillabaisse | mossel | desem HOOFDGERECHT Hertenrug & sukade | knolselderij | pommes fondant NAGERECHT Tarte tartin | vanille | appel | noten EXTRA TE BESTELLEN: Pre dinner appetizers €8,50 p.p. Kaasassortiment met garnituren €12,50 p.p. Wildstoof met rode kool, mousseline en stoofpeer klein/groot €11,50/€21,50 WIJNEN Rivalta DOCG | Prosecco |