Beschrijving voorgerecht 16/17/18 oktober


Beschrijving voorgerecht 16/17/18 oktober

Producten:
Nr 1.      Graved lachs
Nr 2.      Quinoasalade
Nr 3.      Mosterdsla
Nr 4.      Dille vinaigrette

 

Handelingen:
Stap 1. Schep de quinoa salade die is uitgestoken voorzichtig met een spatel uit het bakje en plaats deze in het midden van het bord.
Stap 2. Leg er dan vervolgens (4 plakjes p.p) graved lachs netjes boven op.
Stap 3. Roer dan de dille vinaigrette even goed door, en maak de mosterdsla met een klein lepeltje dille vinaigrette aan.
Stap 4. Verdeel de mosterdsla in porties en leg deze speels boven op het geheel, bewaar een paar blaadjes voor het tussengerecht.
Stap 5. Schep als laatst de dille vinaigrette eromheen, en u kunt nu genieten van uw voorgerecht.

Gebruik eventueel de afbeelding als voorbeeld.