Beschrijving hoofdgerecht 16/17/18 oktober


Beschrijving hoofdgerecht 16/17/18 oktober

Producten:
Nr 9. Kalfswang + Jus
Nr 10. Uien crunch
Nr 11. Uiencompote
Nr 12. Rode bietjes salade
Nr 13. Kruiden krieltjes
Nr 14. Meloes uitjes
Nr 15. Chioggia bietjes

Handelingen:
Stap 1. Schep de kalfswang inclusief de jus in een pannetje en verwarm deze langzaam, en laat deze goed warm worden.
Stap 2. Verwarm de uiencompote ook in een pannetje en blijf goed roeren.
Stap 3. Verwarm dan ook de krieltjes en de meloes uitjes, deze kunnen bij elkaar in.
Stap 4. Schep de kalfswang uit de jus als deze warm is, en bestrooi deze met de uiencrunch.
Stap 5. Nu staat alles klaar om de borden op te gaan maken.
Stap 6. Schep de uiencompote in het midden van het bord, en leg er de kalfswang netjes bovenop.
Stap 7. Leg er nu om en om de bietjes(3 p.p), de krieltjes(3 p.p) en de meloes uitjes(3 p.p) er rond omheen.
Stap 8. Steek er dan vervolgens de chioggia bietjes(3 p.p) speels tussen.
Stap 9. Maak het gerecht af met de jus, en u kunt genieten van uw hoofdgerecht.

Gebruik eventueel de afbeelding als voorbeeld.